Contact

Hartelijk bedankt voor je interesse in onze documentaire. Heb je een vraag, suggestie en/of opmerking? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande e-mailadres. We doen ons best jouw reactie zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Email: docubuitenadem@gmail.com

Wil je op de hoogte blijven van alle updates? We zijn ook op social media te vinden:

social-1834007 social-1834010 social-1834013 social-1834015

Disclaimer
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de content liggen bij Buiten Adem. De content op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of feitelijk onjuist is. Aan de inhoud van Buiten Adem kan dan ook geen enkel recht ontleend worden. De eigenaren zijn niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Op deze website en in de documentaire is gebruik gemaakt van foto- en filmmateriaal van derden. Waar sprake is van auteursrechtelijk beschermd werk, is zo veel als mogelijk getracht om de rechthebbende te achterhalen en toestemming te verkrijgen voor het gebruik daarvan. Mocht u van mening zijn dat uw materiaal ten onrechte is gebruikt en wij er ondanks onze zorgvuldigheid er niet in geslaagd zijn u als rechthebbende te achterhalen met als doel u vooraf toestemming te vragen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met docubuitenadem@gmail.com.