Crowdfunding gestart voor Buiten Adem

Het is zover: onze crowdfunding staat online! Met jouw hulp kunnen we de documentaire realiseren tot een waardige film: elke bijdrage helpt ons vooruit. Door de opbrengst zijn we in staat om de post-productie af te ronden (editing, audio-nabewerking, kleurcorrectie en Engelse ondertiteling) en zowel de film als Cystic Fibrosis (CF) internationaal onder de aandacht te brengen.

Help ons de documentaire te voltooien en iedereen die hieraan heeft meegewerkt eervol te bedanken door hun verhaal een podium te geven. Als donateur blijf jij deel uitmaken van ons project, van begin tot eind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s