Eerste opnames een feit

De eerste opnamedag zit erop! Of eigenlijk: het staat erop. Na een intensieve voorbereiding zijn de eerste opnames voor de documentaire Buiten Adem donderdag van start gegaan. In hartje Haarlem werden de eerste beelden geschoten van de film waarin Sarah en Kim de hoofdrollen vertolken. Lisa, de zus van Sarah, reisde speciaal vanuit Zweden naar Nederland om bij de opnames aanwezig te kunnen zijn. Benieuwd naar het eindresultaat? De documentaire is op 18 juni 2017 te zien tijdens het CampusDoc Film Festival in het Louis Hartlooper Complex te Utrecht.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s